EN TRIPP TILL ÖLAND

Ja för sådär två veckor sedan var det sista kvällen på Öland. Det är sjukt hur fort tiden går. Jag och två kompisar hyrde en bil vi hämtade på lördagens morgon för att sedan rulla våra 45mil. Från väst till öst. Trots att jag inte kört något på ett tag gick resan väldigt bra och väl framme checkade vi in i vår lilla söta röda stuga som vi skulle bo i under fem dagar.


Dagarna bestod i princip av roadtrip, bad, äventyr och konserter. Med andra ord en väldigt härlig semester. Om nätterna tog vi med oss en filt och högtalare ut och satte oss på någon äng och bara snackade. Mys delux. Var även fint att besöka Slottsruinen igen nästan ett år senare än när vi alla såg Håkan där förra året. Gick runt och lyssnade på ”Smuk som et stjerneskud” alldeles för mycket och fick någon slags danskpsykos då vi pratade danskar om dagarna, förstår nästan varför vissa blev trötta på oss haha.


Något som också var lyxigt var att två artister vi alla tycker mycket om skulle ha två konserter vardera, så de första två dagarna tittade vi på Timo Räisänen och de två resterande Thomas Stenström. Jag kan säga att de var urgrymma, riktigt häftiga spelningar! De spelade som på en liten gård mitt ute på landet och allt var bara så himla idylliskt. Vindruvor som hängde ner under taket på uteserveringen, persikoträd som växte längs husknutarna och massa trevliga människor.


Blev lite av en bildbomb men kul att visa bilder från en så härlig och grym resa! Med görgoa tösabiter <3


Kram på er alla!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer