En dag full med möten

Idag hörni, har det varit en sån där dag där allt bara går i ett ni vet? Man stiger upp på morgonen, sätter sig vid datorn och börjar jobba, sen helt plötsligt är det kväll och dags att slå igen datorn. Denna morgonen började med ett möte tillsammans med alla i Creative Studio, dvs alla som jobbar med kampanjer, som vi har varje tisdag för att få en överblick över alla pågående kampanjer. Därefter hoppade jag direkt över till att leta profiler och besvara en hel del mail. Det är så kul, för jag har ju börjat projektleda några kampanjer vi jobbar på och i söndags hade jag mina första publiceringar, yay! And there's more to come!

Efter lunch var det dags för nästa möte då vi gick igenom lite struktur och hur vi ska jobba framöver. Direkt när det var slut körde jag en kort avstämning med en kollega innan det var dags för nästa möte! På dagens sista möte stod coachning och utveckling på agendan! Alltid kul att "träffa" (träffa och träffa, alla möten sker ju på distans numera) personen bakom en blogg och det blev en trevlig pratstund.

Efter lite kvällsmat är det nu dags att fortsätta fixa hemma! Gardiner ska upp och vi ska även förbereda för att måla om sovrummen! Idag fick vi nämligen leverans av färg och imorgon kommer sideboard + tv-bänk. Ska bli skönt att kunna packa ur ytterligare några lådor. Inte långt tills att vi är klara nu, woho!

Kram på er och ha en fin kväll <3

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,

Skönt att ha en sådan effektiv dag och få så mycket gjort. Vissa dagar går verkligen allt i ett.

hannafialotta.blogg.se
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Verkligen! Så skönt ju☺️
nouw.com/cassandraharaldsson
Flisan,

Snygg outfit 😃

serietjejen.com
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,