Veckans planer

Så var vi redan två dagar in i denna veckan, men tänkte jag skulle berätta om hur planerna för resterande del av veckan ser ut.


Måndag & Tisdag: Inga speciella planer utan blev myskvällar hemma med bra musik och gott att äta.


Onsdag: Först jobb hela dagen (imorgon ska jag fota i studion wiho) och sedan på kvällen ska jag nog möta upp en kompis och käka på ett drömmigt gott ställe, mer om detta senare. Prognosen lovar så mycket som 27 grader på kvällen, hur galet?


Torsdag: Även denna dag väntar jobb men sen på kvällen är det dags att börja packa för en urhärlig weekend jag längtat efter.


Fredag: Börjar fredagen med jobb för att sedan ta tåget till…. STOCKHOLM. För er som inte vet bodde jag där i höstas och har även jobbat där från och till i många år så känner mig faktiskt lite pirrig över att åka dit igen, det var längesedan sist och jag har faktiskt saknat det..


Lördag & Söndag: Helgen kommer att spenderas med bästa Evelina, en underbar vän och fd (men även framtida) kollega. Vi har inte träffats sen i vintras så ska bli gött att bara hänga hela helg, hitta på roliga saker och självklart fota en hel del!Önskar er alla en fin kväll!

  • Vardag
  • Nära Stampen, Göteborg

Gillar

Kommentarer

jlandgrens
jlandgrens,
Vilken härlig bild😍
nouw.com/jlandgrens
Matildakallstromm
Matildakallstromm,
vilken härlig vecka!
nouw.com/matildakallstromm
sandra,
låter som bra planer 😃
Fin du är
www.teamkjellstrm.blogg.se
santonia
santonia,
Vilken härlig vecka du verkar ha framför dig!
nouw.com/santonia
sarah ,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så roligt att åka till Stockholm, hoppas det blir jättebra! 😃
nouw.com/emmaengstrom
charlottahagg
charlottahagg,
Vilken fin bild!! 😊
nouw.com/charlottahagg