VECKANS PLANER

Måndag: Första dagen på nya jobbet! Community Manager på Nouw, wow. Blir en hel del genomgångar, så kan gissa att min hjärna är rätt trött vid dagen slut. Så himla kul att det äntligen är dags!


Tisdag: Fortsättning med genomgångar + eget arbete med portalen. Eventuellt telefonintervju för kommande reportage. Blir även eventmöte för ett framtida event. Ännu ett litet möte på kvällen efter jobbet. Fullspäckad dag med andra ord!


Onsdag: Jobb som vanligt på kontoret. På kvällen bär det av till Aveqia för AW med jobbet, blir najs!


Torsdag: Inspirationsdag! Börjar med frukost på jobbet följt av workshops. Lunch ute på stan sen mer planering och workshops. Lite jobb och sen blir det beachvolleyboll med jobbet! :)


Fredag: Frukost på jobbet även denna dag, så mys :) Sen fortsatta workshop och även vanligt jobb. Efter jobb blir det att sätta sig på tåg mot vårt sommarställe (Halmstad) som vi kallar det haha.


Lördag: Högst upp på schemat = VILA! Kanske någon middag, träff med vänner? Ska ta dagen som den kommer, hitta på vad man är sugen på.


Söndag: VILA! Precis som lördagen rätt oplanerad, förutom att vi åker bort över helgen då. Blir mys! Skönt att låta hjärnan vila från jobb innan det är dags för en ny intensiv vecka!


Kramis <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Liv,
Vad spännande med nytt jobb! Lycka till, kommer gå galant!
ambivertaliv.blogg.se/
Emma Engström,
Ihh vilken spännande vecka du har framför dig, låter ju så kul med workshops!! Vila, hur underbart lät inte det också?! <3
nouw.com/emmaengstrom