U-Port & Ulricehamn

Swish så var helgen slut! Känns som att denna helg bara har sprungit förbi i värsta farten.

I fredags satte ju jag och två kompisar oss på en buss för att åka till Ulricehamn och gå på U-port. Den artist vi var allra mest taggade på var ju Kapten Röd och kvällen till ära målade vi våra naglar röda och stod längst fram vid kravallen. Man måste ju visa support haha. Front row or no show som de säger. Kändes som att hela konserten bara flög förbi och lika fort som den började var den slut. Men det var så galet bra och vi hann ändå med att skriksjunga så gott som halsarna pallade med och få några filmkameror upptryckta i våra ansikten haha. Kan ju säga att jag är lagom taggad till när han spelar på Liseberg. Verkligen lycka att stå vid kravallen och skriksjunga med de låtarna man kan ord för ord och dansa med till musiken!

Efter konserten gick vi bort till Merchen för att träffa både han och hans fru Stina som även hon är lika cool. Vår buss skulle ju inte gå hem förrän 04:20 så vi tänkte vi hade många timmar på oss att hänga runt. Men efter att ha hängt en stund vid merchen och snackat lite med Stinas dansare hade vi helt plötsligt blivit erbjudna skjuts hem till Göteborg om bara en liten stund. Verkligen all eloge och tack till dig Shish! Älskar verkligen systerskapet <3

Är verkligen sååå glad att jag åkte på denna festival, känns som att det gör sig extra bra på sommaren med. För vem älskar inte bra musik med go stämning och härligt väder?


Ha det gött!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Oj vad sent bussen gick, men låter som att det var roligt! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
artibus
artibus,
Åååh vad roligt!😍
nouw.com/artibus
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Mysigt👌🏼☀️
nouw.com/juliavnmelin