TJUGO JORDSNURR

Yes yes så har snurrat tjugo år på denna lilla planet. På ett sätt känns det sjukt att jag är tjugo år men på ett annat sätt känns det helt rätt. Jag känner mig rätt vuxen som person men samtidigt känns det konstigt att jag nu får gå till systemet och göra allt annat som en tjugoåring får. En femtedel av livet har gått och jag är redo för alla nya utmaningar som kommer. Så snurra min jord igen. Bara att sätta sig på planet, göra sig redo för det som komma skall. I'm ready for take off.

Idag är nog enda födelsedagen som jag inte blivit väckt av tårta och sång på morgonen, något som annars är obligatoriskt hemma. Gillar den traditionen, särskilt att man får äta tårta som frukost haha. Istället vaknade jag upp med en hemsk yrsel som gjorde att hela rummet snurrade runt. Kul att vakna upp med kristallerna på fel plats och drabbas av yrsel så fort man rör huvudet. Försökte ivrigt flänga med huvudet så de kom på rätt plats men icke. Så denna födelsedag har spenderats i sängen och nu framåt kvällen har det äntligen blivit bättre.

Tur att jag firade mig i helgen, som för övrigt blev legendig. Hann med hela tre spelningar och en utgång, dvs en helg i min smak. Först Augustifamiljen på Liseberg i fredags, sen lördageftermiddag såg jag Avantgardet på Hisingen för att sedan åka hem, slänga i sig mat och sätta sig på en buss till Borås där Hästpojken spelade. Finns inget bättre än att stå på en konsert och sjunga med i alla låtar tillsammans med andra som gillar musiken lika mycket. Sen blev det buss tillbaka till Göteborg och en liten vända på Avenyn tillsammans med en legend.

  • Vardag
  • Nära Stampen, Göteborg

Gillar

Kommentarer

frokenklara
frokenklara,
Så fina bilder!
nouw.com/frokenklara