STHLM och plåta event!

Stockholmsvistelsen började med att tåget var 50min försent pga snöstorm (alltid är det något haha), men lyckligt nog hann vi i tid till vår bordsbokning på Ted! Utanför restaurangen mötte jag upp min kollega Jessica som med mycket tur hade lyckats kolla efter lediga bord precis när de fick en avbokning. Jag beställde in deras pasta med musslor och Jessica tog fisken. Pastan var otroligt god, men ingen av oss var beredda på att det endast var mellanrätter och speciellt inte sett till priset.. Men men, vi hade en trevlig stund och gott var det ju!

07:00 ringde klockan nästa dag och frukost på TAK väntade! Det är verkligen så bra att bo på HOBO, det ligger centralt, är coolt inrett och man får äta frukost med utsikt över takåsarna, me like!

Efter att ha slängt i oss frukosten begav vi oss mot Hötorget och det STC-gym som öppnat där och det var deras event vi (Jessica) projektledde. Hanna Friberg stod som värd för eventet och hade bjudit dit sina vänner och tillsammans genomförde de ett träningspass som jag fått i uppdrag att dokumentera. Väldigt skoj!

Sen blev det raska steg runt hörnet mot Haymarket där det bjöds på brunch! Det var ett himla trevligt gäng och det var så fint att se hur de stöttade varandra. Brunchen var också magsikt god och de hade dukat upp det så himla fint med långbord och ljusstakar.

När alla hade gått satt jag och Jessica kvar och jobbade tills dess att det var dags att bege mig mot tåget och åka hemåt! En snabb men trevlig vistelse och så kul att jobba med Jessica!

Idag var jag tillbaka på kontoret och fick sitta med en offert som passade mig som handen i handsken haha. Skickade in den vid lunch så nu får vi bara hålla tummarna att företaget gillade den och vill köra! Hade varit otroligt kul!

Hoppas att ni haft en fin dag <3

Gillar