Starta den nya veckan på bästa sätt!

Ja idag är det ju söndag och den där fruktade söndagsångesten hänger över vissa. Det är återigen dags för en ny vecka och många våndas över att gå tillbaka till jobbet eller skolan. Tro mig, jag tycker också att det är jobbigt att stiga upp på måndagsmorgonen, men det beror på att jag är så himla morgontrött. Annars brukar jag ha ett rätt glatt humör och tänkte därför ge er några tips på hur ni kan bli peppigare och få den bästa möjliga starten på veckan!

Sätt ihop en spellista ikväll med en massa feelgood-låtar du gillar. Kan vara allt från att musiken är uppiggande till att texten får dig taggad.


Planera vad du ska ha på dig inför morgondagen. Välj något som du tycker extra mycket om och som du känner dig fin i. Det kan ge en oväntad skjuts för självförtroendet, och vem vill inte starta morgonen med ett bra självförtroende?


Förbered så mycket som du kan inför morgondagen. Det underlättar mer än man tror och gör så att man slipper en massa orosmoment och stress på morgonen.


Om du är en kaffe- eller tedrickare, köp en mugg som tycker extra mycket om som du kan gå och sörpla ur medan du gör dig i ordning.


Min personliga favorit, spexa till med sminket! Det kan vara något så litet som att måla naglarna till att ha ett fint läppstift eller måla en glittrig eyeliner.


Jobbar du eller tar du med egen mat till skolan? Passa då på att fixa en extra härlig matlåda till just måndagen. Sen när det blir lunch har du något smarrigt att mumsa på + så har halva dagen gått!


Bestäm något kul du ska göra efter jobbet eller skolan. Kanske en middag med familjen eller varför inte gå på bio med kompisarna?


Samla citat och quotes som du blir peppad och inspirerad av. Bland det första du gör på morgonen läser du sedan dessa och försöker att verkligen känna in dem.


Försök lägg dig i tid. Något jag är dålig på, men de dagarna man lägger sig tidigt kan man verkligen känna sig utvilad och taggad på en ny dag på morgonen!Kram på er alla och hoppas ni nu får en fin start på veckan!


#30daysnouwchallenge #nouwinfluencer #foto

  • Vardag
  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer