Snabb recap

Fredag
Började med en helt vanlig jobbdag och lagom tills att det var dags att åka hem blev det i princip skyfall. Snacka om "perfekt" tajming. Väl hemma var det till att plocka iordning lite innan Michael kom över för en enkel middag. Vegfärs, spagetti och vitlöksbröd = mums! Hann även med två omgångar yatzy som vi har återfunnit och börjat spela allt mer här hemma!

Lördag
Regn även denna dag! Fixade iordning en hel del hemma. Bar ner saker till förrådet, hängde upp tavlor och tvättade. Vår tavelvägg börjar äntligen ta fart som ni ser! Sen blev det en lugn kväll hemma med tacos och lite gotte <3

Söndag
Ännu en fixardag! Blev också en vända ned på stan för att besöka Holdits pop-up butik i NK samt inhandla detta årets semesterböcker! Bra fyndat tycker jag och ska bli spännande att se vilken bok som är årets bästa! Sen blev det en sväng till Mölndal för att lämna av två stolar och efter det biltvätt! Medan Anders tvättade hade jag faktiskt lite jobb, så passade ändå väldigt bra. Kul att se hur noggrann Anders är när han tvättar med hehe <3 Kvällen avslutades med EM-finalen!

Kram på er!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,

Mysig helg! 😊

nouw.com/elinm
emelivet
emelivet,
linnealarssonss
linnealarssonss,

Älskar den randiga kjolen!

nouw.com/linnealarssonss
Lousie
Lousie,
Fina ljusstakar🤩✨
nouw.com/lousie
Hilma
Hilma,

Åh vilken fin kjol! 😃 <3

nouw.com/hilma
stylesbyalva
stylesbyalva,

Åh så mysigt!! Älskar yatzy😍

nouw.com/stylesbyalva
Blondina,

Gud så mysigt ju 😊 Jag och sambon brukar spela yatzi hur kul som helst ju! Alltså kjolen jag dör så jävla snygg!!!!

blondinas.se