Sicken vårig dag!

Vilken vårdag det varit idag! Tycker det är underbart att våren typ är här (peppa peppa)! Vaknade imorse och såg hur solen sken in i rummet. Skönt att vakna hyfsat tidigt och dessutom till sol! Gick upp och njöt av dagens första kopp kaffe, till tonerna av gitarrspel. Spelade också Worms, sån nostalgi! Glömt hur kul det var, brukade spela det jätteofta när man var yngre. Verkligen så mysig start på dagen!

Efter att ha fixat ihop en carbonara till lunch begav vi oss ut på en liten promenad runt Nissan. Så fint att gå där, och dessutom lugnt. Vi har kommit på den grymma idéen att ha en varsin AirPod, så kan man lyssna på samma podd/musik samtidigt på promenader, hur mys? Kändes verkligen att våren var i luften idag och jag längtar så mycket till uteserveringarna öppnar!

Ikväll blir det lugna puckar. Har lagat pannbiff med potatismos och gräddsås, vår paradrätt haha. Men det är lika gott varje gång! Älskar husmanskost! Kollat lite Big Brother och nu blir det att sitta och göra lite musik + dricka ett glas vin. En lugn, mysig och välbehövd helg helt enkelt!

Hoppas er helg är lika fin! <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Men ser så härligt ut!
nouw.com/malinhardstahl
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Det var det verkligen😍
nouw.com/cassandraharaldsson
hemochlycka
hemochlycka,
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Emma Engström,
Vårkänslan dog heelt idag när man vaknade upp till snö, fy 😟 Hoppas dock att det blir bättre under veckan! Så himla mysigt med en promenix, bland det härligaste för att rensa huvudet eller att bara umgås med andra liksom! Hoppas det blev en hur bra kväll som helst <3
nouw.com/emmaengstrom
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Ja, känns verkligen som det är en dag sol och en dag regn.. Blir väl bättre framöver😍
nouw.com/cassandraharaldsson
mikaeelaas
mikaeelaas,
men vilka otroligt härliga bilder!! man blir verkligen som läsare fångad och med! 😃
nouw.com/mikaeelaas
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Åh men tack för dina fina ord!😄
nouw.com/cassandraharaldsson