Överraskningshelg i Halmstad <3

När Anders kom hem i fredags låg det en packlista hemma och efter att han packat den skulle han möta mig vid vår bro. I övrigt fick han inte veta något om vad som skulle hända under helgen. Hann med en snabb öl på stationen innan vi begav oss mot...

... Halmstad! FYI, förra året bodde vi tillsammans i Halmstad och Anders har även bott där i flera år innan vi träffades. Därför hade jag styrt upp en nostalgihelg! Vi checkade in på Hotel Mårtensons, bytte om och tog en öl i lobbyn.

Nästa tidpunkt var en halvtimme senare då jag boxat en taxi som ska ta oss till hemlig destination. Satte på Anders hörlurar och mössa, sen hoppade vi in! Väl framme ledde jag han till baksidan av huset och där stod Malin och Barre (vänner sen way back) med bubbel i högsta hugg!

Så väntade middag (grillat mums!) och trevligt häng! Hann med både att spela någon omgång Sequence och göra upp en helg som vi gjorde kokkaffe på (Anders favorit).

Lördagen startade lugnt! Tog för oss av frukostbuffén (MVG+ på den) och tog en riktig långfrukost.

Innan det var dags för lunch på Franz Bistro tog vi en vända på stan! Verkligen så mysigt att bara strosa runt och vädret var ju helt amazing <3 Sen var det dags för en välbehövd lunch, det blev köttbullar och öl haha. Klassisk lördagslunch!

Tog en lite längre promenad runt staden och i områden vi tidigare vistades ofta i. Helt magiskt att kunna gå med jackan öppen utan att frysa!

Sen var det dags att bege sig till hotellet för att vila lite och göra oss i ordning. Nästa hållpunkt var 18:00 och då skulle vi vara redo att gå!

Vi begav oss snett över gatan till Il Grillo, en favorit i Halmstad! När vi kom in väntade Anders ena kompis vid bordet och kort därpå anslöt även en till kompis till honom. Snacka om att han blev överraskad och glad att se dom! Vi har liksom inte setts sen förra sommaren.
Il Grillo bjöd på magisk mat och det var riktigt trevlig stämning!

Kvällen avslutades med en spontan bowlingmatch som jag faktiskt vann haha. Har ju tidigare gått i bowling men inte spelat på länge, så då kan det verkligen gå hur som helst. Men det var otroligt kul och grabbarna var också duktiga haha <3
Söndagen blev väldigt lugn. Hotellfrukost igen, sen checkade vi ut från hotellet och tog en kaffe medan vi väntade in två kompisar till Anders som vi skulle luncha med. Även det blev en trevlig lunch och helgen var verkligen så LYCKAD! Ingen av oss ville åka hem till vardagen haha. Så vi sa det att vi snart får åka ned till Halmstad igen, det ligger ju trots allt inte så långt bort!

Kram på er <3

Gillar