OH, VILKEN HÄRLIG DA'

.... vi hade i lördags! När idén kläcktes någon gång under fredags natten kan jag säga att jag inte var allt för pepp på det. Klockan var sent och tanken av att stiga upp tidigt för att åka och vandra kändes inte jättelockande. Sen har jag inte direkt några funktionskläder här, och man vill ju gärna känna sig bekväm när man ska vara ute och röra på sig, men det löste sig rätt bra. Men sagt och gjort steg vi upp i lördags och satte oss i bilen påväg till ett naturreservat med vandringsled utanför Varberg.

Väl på plats mötte vi upp Anders kollega och hans tjej för att tillsammans bege oss ut på vad som sägs vara Hallands tuffaste vandringsled. Tuff, det kan jag säga att den var. Om det bara hade varit en vanlig vandring i skogen hade det inte varit några problem, men denna runda bestod av fem kullar och sammanlagt hade kullarna en stigning på 250m rakt upp i luften. Hjälpte ju inte heller att det var så mycket som 70 graders lutning. Men se så fin utsikt det var uppe på en av kullarna, lite värt ändå att skutta upp som en bergsget för kullarna!

När hela rundan var avklarad tog vi oss ut på en liten udde för att grilla. Jag kan säga det att maten smakade fruktansvärt gott då! Det är något speciellt ändå med att göra upp en eld och grilla ute i naturen. Allt smakar så mycket godare.
Efter maten var det premiär för något som Anders tjatat om att göra sedan i julas, nämligen kokkaffe. Vi hade ett speciellt mörkrostat kaffe från Lemmelkaffe som man ska koka i en kaffepanna över öppen eld. Jag lärde mig dricka kaffe för ungefär ett år sedan, och jag måste säga att detta var väldigt gott, trots att det inte var någon mjölk i. Helst ska man ju ha lite salt i med, men det gick prima utan det också!

Se så nöjd han blev över kokkaffet <3

Väl hemma blev det en långdusch och åh vad fräsch man kände sig efter den. Det kändes som att man hade fått en helt annan energi och ett helt annat lugn av en dag ute i skogen. Nu för tiden kan man ju inte hitta på riktigt lika mycket saker, vilket har resulterat i att vi i princip bara varit hemma de senaste veckorna. Så det var rätt välbehövligt att komma ut lite och göra något. Kvällen avslutade vi med att göra hemmagjord pizza, vilket också smakade så otroligt gott efter en dag fylld med äventyr :)


Kram på er <3

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Nämen åh så underbart det låter, och sen Varberg är ju en av de mest finaste platserna såhär års ju!! Kan tänka mig att det gav en otroligt härlig energi detta, skogen älskar jag <3 Kram fina du!
nouw.com/emmaengstrom
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Ja men det var så otroligt mysigt! Fortfarande helt fylld på energi! <3 Kram på dig finis!
nouw.com/cassandraharaldsson
isabylund
isabylund,
Härligt ändå! Man känner sig så fräsch och duktig när man varit ute i naturen en dag, haha <3
nouw.com/isabylund
dks
dks,
Så herlig 😊
nouw.com/dks
happyM
happyM,
Åhhh vad underbart och vilken utsikt!! ♥️ Bästa med att ha varit ute sådär och rört sig är ju helt klart maten, hihi. Kram
nouw.com/happym
Liv,
Låter så himla härligt!! Perfekt nu när det börjar bli fint och härligt väder.
ambivertaliv.blogg.se