Mitt-i-veckan-hej!

Hallå på eeeer! Fick lite feeling för att blogg och varför inte ta vara på den känslan och faktiskt blogga? Känner att det är lite svårt att hålla sig inspirerad när mina dagar typ ser ut som de två bilderna precis ovan. Sitter och jobbar vid köksbordet för det mesta och det är ju iallafall tur att träden utanför slagit ut nu så att man får en finare view. Den var ju kanske inte att hurra för i vintras... Men men. Idag deltog vi i ett väldigt spännande webbinarium där det var lite blandat om influencer marketing, trender och tips kan man säga. Himla intressant och lärorikt.
En sak som jag börjat med nu på det senaste (efter över ett år av hemmakontor) är faktiskt lunchpromenader! Uppskattar faktiskt att komma ut och få lite miljöombyte för en stund innan man kör vidare med jobb på eftermiddagen. Blir ju liiit mycket samma miljöer nuförtiden... Okej inte för att jag byter promenadstråk (det är alltid samma) men får iallafall vistas i två miljöer varje dag haha.

Nog om det! Det kommer att säga poff och så är det fredag och jag har för en gång skull lite planer som jag ser sååå fram emot!!

Kram på er <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

stylesbyalva
stylesbyalva,

Åh vad intressant det lät med webbinariumet!🤩 hoppas du får en trevlig torsdag <3

nouw.com/stylesbyalva
emmafelsing
emmafelsing,
Min underbaring! Snart ses vi äntligen❤️❤️
nouw.com/emmafelsing
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Ja men det gör vi! Är så orimligt taggad❤️❤️
nouw.com/cassandraharaldsson