Min kalashelg i bilder

Kör en liten kort sammanfattning av min långa helg. I fredags jobbade jag som vanligt och fram till lunchtid fotograferade jag produktbilder på jobbet för att sen även göra lite vanliga webbilder. När klockan närmade sig lunch stängde jag av min dator för att ta helg och gå mot bussen som tog mig till Centralstationen. Skulle nämligen hinna hem till ett storkalas då vi firade min farmor som fyllde halvjämt och jag som fyllde jämt. Blev en trevlig kväll med mycket god mat och tjöt, precis som ett bra kalas ska vara.


Sen väntade lördag och traditionsenligt när någon i min familj fyller år väcktes jag med tårta och sång (några dagar efter min egentliga födelsedag). Är det bara jag som tycker det är riktigt gott med sötsaker på morgonen? Kan säga tårtan smakade väldigt gott i min mun och presenterna jag fick var väldans bra. Dagen fortsatte med en hundpromenad för att sedan äta mjukglass på torget (= goals). Eftermiddagen fortsatte med förberedelser inför kalas nr 2. Denna gång med släkten på mammas sida för att fira henne, mig och mormor. En riktigt kalashelg kan man säga.


Söndagen blev lugnare med mindre äventyr och häng hemma. Kollade slutdebatten, spelade kort och åt kalasmaten. Min lilla helgvistelse avslutades med att äta på ett av mina favoritställen i Karlshamn, nämligen Gourmet Thai. De har den godaste jordnötssåsen ever som jag gärna kombinerar med kyckling och ris. Sen rullade bussen/tåget tillbaka med Göteborg, och vad är en resa om inte förseningar?Kram på er!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Åh men hur mysigt!? Och jo, helt rätt, sötsaker är gott oavsett om det är morgon eller ej😆. GRATTIS i efterskott fina du!😍
nouw.com/myjjohansson
Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Vilken härlig helg 😍
nouw.com/carolinejohansson_
charlottahagg
charlottahagg,
Wow vilka underbara bilder!! 😃
nouw.com/charlottahagg
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så fina bilder verkligen! <3
nouw.com/sarahlinnsliv