Min helg i bilder

Halloj på er!


Nu har det hunnit bli måndag och allt. I fredags skrev jag ju att jag inte hade något planerat för helgen men ändå att jag tänkte ta tillfället i akt att göra nått kul eller äventyra. Efter inlägget åkte jag till min kompis Julias jobb för att hänga lite där med henne. Som alltid när vi ses tänker vi att vi bara ska umgås en liten stund, men som vanligt slutade det med att vi gick en promenad på kvällen och vips så hade tre-fyra timmar försvunnit.


Redan lördagmorgon var det bestämt och fixat så att jag skulle gå på Way Out West med två av mina musikvänner. Jag som inte hade koll på någonting inför kvällen (mer än att jag visste att det skulle bli kul) blev positivt överraskad när jag såg att både Little Jinder och Markus Krunegård skulle uppträda. Den lyckan asså. Vi passade även på att gå på Lykke Li och Thåström , trots att regnet vräkte ner och att vi var blöta som katter stod vi kvar och lyssnade. Inte skulle väl lite (var inte så lite egentligen) regn stoppa oss?

Efteråt satte vi oss på partybussen som åkte direkt till Bananpiren där Stay Out West hölls och där väntade ingen mindre än Hurula. Ganska sjukt att det var första gången jag såg alla fem artister för första gången denna kväll, men måste säga jag blev positivt överraskad. Jag menar vem kan inte älska musik och särskilt svensk pop som mitt hjärta slår lite extra för <3


Söndagen blev det till att sova ut ordentligt efter en hel kväll- och natts konsertande. Spenderade dagen hemma med att se på bra filmer, städa lite och fixa inför den kommande nya veckan. Blev ju en väldans bra helg ändå, right?


Kram på er!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
ÅH vad kul, hade också velat gå på WOW! ,ps, har du en minut över får du gärna ställa en fråga i min frågestund, hihi <3
nouw.com/corneliakarlsson
matildardn
matildardn,
Låter så kul!! verkar som du hade det så bra! 😊
nouw.com/matildardn
Emmamehrali
Emmamehrali,
ååh vilken härlig kväll 😃❤️
nouw.com/emmamehrali
StarOfUsA
StarOfUsA,
fina bilder 👌🏼
nouw.com/starofusa
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså vilken mysig söndag det lät som!! <3
nouw.com/emmaengstrom
oscarsson
oscarsson,
Verkar som du haft det toppen! Kram 😊
nouw.com/oscarsson