LIVET ROPADE

Hej hallå! Det var inte igår.. Tänkte kika in och säga hej, så det slipper eka tomt så länge härinne. Det har hänt en hel del sen sist jag bloggade för typ två veckor sedan. Känns som att det var en helt annan tid då och som att samhället har förändrats så mycket sen dess. Är så mycket att tänka på och ha koll på vad gäller viruset, framtiden osv, så bloggandet har tyvärr kommit lite i kläm. Man kan säga att Livet ropade, hehe.
Nu efter att ha jobbat hemifrån ett tag känner jag att jag behöver kicka igång den kreativa ådran igen, och vad är då inte bättre än att blogga lite? Det gäller att hitta kreativa lösningar på allt, som imorse när vi istället för att ha en tisdagsfika på kontoret hade den över Skype istället, så kul! :)

Well well. Hoppas allt är fint med er och att ni tar hand om varandra därute! Gäller bara att vi håller ut så blir det nog snart bra!

Kram på er <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Det har verkligen hänt sjukt mycket de senaste veckorna. Lite läskigt att tänka på...
Vi får väl tro att det snart lugnar sig! Hoppas du får en superfin vecka! <3
nouw.com/hilmak
SiBlogg
SiBlogg,
Åh så fina bilder😍
nouw.com/siblogg
celinelundqvists
celinelundqvists,
Ja det är läskigt hur mycket som förändrats på så kort tid, ljuset i sista bilden är magi tho <3
nouw.com/celinelundqvists
Emma Engström,
Jättetråkigt vad viruset påverkat så mycket, för oj vad man märkt det i livet! Bloggen kan man verkligen visa sin kreativa sida på, så heja dig!!<3
nouw.com/emmaengstrom