Kvällsplåtning på Bellora

Kan vi snacka om vädret igår? Wow vilken kanondag, knallblå himmel och vår i luften, I love it. Till skillnad från idag. Tror jag förundras lite extra av det efter denna vinter, då man suttit inne i ett mörkt redigeringsrum alla dagar på gamla jobbet. Nu befinner man sig på ett kontor med dagsljus och där solen skiner på en på morgonen. Pratade en kortis med A på lunchen igår på kontorets balkong, och man kunde känna hur solen värmde!

Dagen flöt på snabbt och efter att ha gjort en del research och haft möten inför vårt event (bara 1,5 vecka kvar ihhh) var arbetsdagen slut och det var dags för mig att röra mig mot Bellora här i Göteborg. Har en kompis som spelar i ett band och de behövde lite bilder inför kommande turné och skiva. Så kul kvällsprojekt! :)

Oooo så resultatet! Har bara redigerat en bild hittills men både jag och dom blev så nöjda. Ni får hålla utkik efter Amnesti nu framöver! Det är verkligen så coolt inrett på Bellora, så jag är tacksam för att de lät oss hänga lite i hotellrumskorridoren och ta några fräcka bilder. Hade varit roligt om de som hade rum i korridoren kom ut och såg mig stå balanserandes på en pall med kameran i högsta hugg, haha. Ska bli så kul att sätta sig ner med resterande bilder så fort de är utvalda! :)

Ha en fortsatt fin dag hörni! <3

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Gud vad mycket roligt du har för dig!
nouw.com/celinelundqvists
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Åh ja, men så kul att hålla igång😍
nouw.com/cassandraharaldsson
Emmamehrali
Emmamehrali,
Håller helt klart med dig gårdagen var helt underbar, mer sådan dagar tack!! 😃
nouw.com/emmamehrali
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Ja men eller hur😍
nouw.com/cassandraharaldsson
mikaeelaas
mikaeelaas,
Håller så mycket med dig angående vädret! Och vad skönt att få sitta i ett kontor med dagsljus, det gör sådan skillnad motivationsmässigt! 😊 kram
nouw.com/mikaeelaas
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Det gör det verkligen! Sol är bäst😍
nouw.com/cassandraharaldsson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ljuset, balkong och värme är absolut vår i mina öron! Att känna solens värme (äntligen!!) är ju underbart <3 Gud vad roligt för dom med turné, spännande!! 😃
nouw.com/emmaengstrom
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Ja, jag är verkligen övertaggad på vår!😍 Sol är verkligen det bästa som finns <3
nouw.com/cassandraharaldsson