Kundmöten och AW

Dagen började med en tidig tågresa upp till Sthlm. Väl framme satte jag mig på EH för att jobba undan lite, samt förbereda för det långa mötet som skulle påbörjas någon timme senare.

Dags för kundmöte! Totalt satt vi i möte i fyra timmar och vi hann gå igenom allt i tid, precis som planerat. Verkligen så kul att få träffa ens kunder IRL efter att har jobbat tillsammans under en längre tid och endast hörts via telefon. Självklart blev det även en fikapaus med kanelbullar från Fabrique, MUMS!

Tog en snabb promenad för att checka in på hotellet och sedan var det dags för mat på Restaurang AG!

Hade ju hört väldigt gott om AG sedan tidigare och kan verkligen säga att det levde upp till sina förväntningar. Riktigt gott var det! Blev en otroligt trevlig middag och vi satt kvar hela bokningen tills att det var dags för nästa sällskap att slå sig ned vid bordet.

Ingen kväll utan snacks haha! Påväg till hotellet kom jag på att jag var snackssugen (som varje kväll haha) och jag hade sån tur att det fanns chips att köpa i receptionen, GOALS! Lite snacks och sen var det dags för att tagga till frukosten som även den var väldigt god med en extremt fin utsikt! Hann jobba lite på rummet innan det var dags att checka ut och bege sig till tåget där jobbet fortsatte.

Tillbaka på kontoret var det dags för fredagsmöte och någon timme efter det var det helg! Gillar verkligen att vi har börjat ha AW's tillsammans efter jobbet. Fredagskvällen avslutades med bubbel på Hotel Eggers, så oerhört trevligt!

Gillar