Konferens och julfest

I fredags vankades det Nine Inspirational och Julfest, något som blev en riktig pangfredag!! Vi började dagen med konferens på Gothia Towers där vi gick igenom året som varit och hade en hel del workshops. När det var dags för lunch promenerade vi över till Heaven23 och det bjöds på en otroligt god dagens. Utsikten därifrån är ju magisk, känns som man är i New York för en kort stund.

Efter lunchen rörde jag mig hemåt för att fixa iordning mig inför julfesten och hämta min lilla julklapp till Secret Santa. Ett par snabba mail senare var man på väg mot festvåningen där julfesten skulle äga rum.

Förberedelser och förberedelser... Vi delade upp oss och gjorde alla en maträtt var, vilket resulterade i ett väldigt gott julbord med mååånga alternativ. Dukningen blev ju med så otroligt fin och stämningen var på topp!

Min lilla present som jag fick i Secret Santa och mina fina kollegor! <3 Fick en engångskamera, så genomtänkt och en person som verkligen vet vad jag gillar haha! Otroligt uppskattad då den jag har nu är slut.

Nej men ser ni så fina kollegor och vänner jag har!? Så otroligt grymma är dom <3
Kvällen fortsatte in på småtimmarna med lekar, hotshots och snack. Helt enkelt en bättre julfest och det var värt att vara lite trött dagen efter haha.

Kram på er <3

Gillar