INTE FRAMME ÄN...

Happy monday på er!


Idag är inte riktigt som en vanlig måndag, för idag är jag faktiskt ledig från jobbet. Så imorse sov jag ut och gick sedan till affären för att fixa lite frukost som jag åt framför Netflix. En lugn början på dagen med andra ord. Lugna dagar behövs också.


Just nu faller regnet ner över Göteborg, något som inte hänt på väldigt länge men som gör att den där klassiska bilden av att det alltid regnar här stämmer. Om så bara för en dag. Min balkongdörr är öppen och sval luft drar in i sovrummet. I bakgrunden spelas någon lugn svensk pop och jag kollar runt lite på nätet, för att catcha upp för senaste tidens frånvaro i den stora cyberrymden och för att bli inspirerad.


Sitter och tänker på det här med mål och ambitioner. Hur ”långt” jag kommit och hur långt jag kan ta mig. Hur livet kan bli så olikt hur det är nu bara genom att ta en annan väg vid ett vägskäl och hur fort tiden faktiskt går. Funderar på att det nog inte är så viktigt att veta exakt på pricken vart man vill komma, utan att det räcker att veta i vilken riktning man vill gå. Längs vägen tror jag säkerligen att saker och ting kommer att hitta sin lösning och ju längre man vandrat desto mer säker blir man på vad ens mål är och hur man ska ta sig dit. För jag känner att om man följer sitt hjärta och börjar vandra den väg man tror man vill gå så kommer pusselbitarna falla på sin plats och att man tillslut hittat dit man inte visste att man ville. Man fortsätter att gå framåt för det är ju den enda väg man kan gå, right?

Så, jag vet inte helt 100% än vart jag ska eller vad som är mitt slutmål när jag vandrat den där långa stigen, men jag vet iallafall att jag inte kommer att ge upp och att jag inte är framme än…


Kram på er!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

torahansson
torahansson,
Vilka kloka tankar du har! Kram!
nouw.com/torahansson
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Försöker så gott jag kan haha 😊
nouw.com/cassandraharaldsson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Lycka till med att hitta ditt slutmål <33
nouw.com/celinelundqvists
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Tusen tusen tack! <3
nouw.com/cassandraharaldsson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Du är så klok verkligen! så härligt att läsa <3
nouw.com/emmaengstrom
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Åh men tack Emma! <3
nouw.com/cassandraharaldsson
TindraJosefsson
TindraJosefsson,
Så fin du är! Kram<3
nouw.com/tindrajosefsson
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Åh men tack du! <3
nouw.com/cassandraharaldsson
Marittheonlytiger
Marittheonlytiger,
fin blogg!!
bara läst ett inlägg och redan tokförälskad i din text som du har här👇☝️🙏
nouw.com/marittheonlytiger
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Åh tack, glädjer mig så mycket!!
nouw.com/cassandraharaldsson