IDYLLISK MIDSOMMAR

På midsommaraftons morgon vaknade man upp på Öland till strålande sol och helt underbar natur. Efter en gemensam frukost med hela gänget gjorde vi upp planer för dagens firande. Vi tjejer tog en varsin cykel och begav oss iväg för att plocka blommor till midsommarkransarna. Efter en stunds plockande av blommor cyklade vi ner mot havet för att ta ett midsommardopp! Åh hjälp så härligt det var, vi ville knappt gå upp haha.

Väl tillbaka i stugan började vi sätta ihop våra kransar (min blev ändå väldigt fin för att inte ha gjort det allt för många gånger innan) och göra oss iordning för kvällens firande (självklart blev det en dusch i uteduschen som fanns på tomten).

En obligatorisk midsommarbild och två sommarkillar <3

Min skatt <3

Så blev vi hälsade välkomna och var det sen dags för sill, nypotatis och matpajer! Jag har precis lärt mig äta sill, så är nöjd över att jag tog en iaf! Den övriga maten var supergod, och sen cheesecake på det. Så himla härligt gäng som alla funkade så bra ihop och den goa stämningen höll i sig hela helgen!

Kvällen rullade på och när det började mörkna öppnades den lilla konsertbussen upp och vi blev bjudna på lite fin livemusik! Vi alla stod och sjöng + dansade med, och det kändes som att man var på en liten minikonsert. Det var inte igår man var det! Blev en rätt lugn men härlig midsommar och det var väldigt skönt att det inte blev allt för sent eller hetsigt. Så tacksam för en otroligt lyckad helg! Solen sken på oss hela helgen och allt var så idylliskt <3

  • Resa

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
En midsommar i världsklass <3 Så mysigt och roligt ni verkade ha haft det allihopa, och så fina :'( Livemusik är ju verkligen något himla fint och sommarfeeling på riktigt! KRM
nouw.com/emmaengstrom
emmafelsing
emmafelsing,
Ser magiskt ut!!😍
nouw.com/emmafelsing
Sophiehelena
Sophiehelena,
Låter som den perfekta midsommaren ju 😍
nouw.com/sophiehelena
PurpleQueen
PurpleQueen,
Skönt, älskar Öland!
nouw.com/purplequeen
isabylund
isabylund,
åh det låter/ser verkligen helt idylliskt ut ja <3
nouw.com/isabylund
msahakangas
msahakangas,
Men så härlig din midsommar verkar ha varit! Underbara bilder! <3
nouw.com/msahakangas