HUR DU FÅR EN BRA START PÅ DAGEN

Godmorgon!


Känns som att det inte bara är jag som kan ha lite svårt att ta sig upp på morgonen och starta dagen på bästa sätt. För det är ju så, vaknar man upp och har en dålig morgon är det lätt att resten av dagen förblir sämre än den hade kunnat vara. Att planera upp morgonen så man undviker stress eller startar dagen på ett härligt sätt är något som kan hjälpa och därför har jag listat några tips nedan…

Det första och kanske mest uppenbara (men som jag själv har svårt med). Lägg dig i tid. Man behöver sin skönhetssömn för att vakna upp pigg och alert, redo för en ny dag.


Planera dagen innan så gott du kan. Att ha bestämt vilken buss du ska åka, vad du ska ha på dig eller vilken frukost du ska laga tar bort jobbiga stressmoment på morgonen och du kommer till jobbet/skolan aningen mindre stressad.


Sätt på en bra podcast eller spellista med härlig musik som du kan lyssna på medan du vaknar till och gör dig redo för dagen. Att bli underhållen eller lyssna på musik med en härlig vibe kan ändra känslan man har under hela dagen.

Snooza inte. Nog den svåraste punkten av alla för mig. Enligt några forskningar visar det sig att man bara blir tröttare av att faktiskt snooza, men det finns nog många därute som är som jag och tycker det är så himla skönt.


Drick ett stort glas vatten så fort du stigit upp. Det gör att kroppen kommer igång och vätskebalansen återställs.


Ta några minuter innan du stigit upp eller när du står framför spegeln och ge dig själv fem komplimanger. Säg det som att du menar det. Efter några gånger inser du se att de positiva sakerna du säger om dig själv är sant och din självkänsla kommer bli så mycket bättre.


Möt dagen med ett leende! Även om du kanske inte är glad eller överlycklig för stunden kommer du efter att har lett en stund känna dig bättre inombords och så småningom är det där ett äkta leende du bär på.Ha en fantastisk dag allihopa!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

saraschroder
saraschroder,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så himla bra tips!! Tack sötaste <3
nouw.com/matildaberlin
agnesroos
agnesroos,
enna,
Ah..älskar sådana här inlägg!
sayyeastofashion.blogg.se
artibus
artibus,
Vilka underbara tips! <3
nouw.com/artibus
jossanasplund
jossanasplund,
Otroligt bra tips! Det finns ett par som jag kommer testa 😊
nouw.com/jossanasplund
Noraflora
Noraflora,
Toppen tips😄👍🏻❤️
nouw.com/noraflora
mijapersson
mijapersson,
Super bra tips, ska nog faktiskt testa vissa av dessa punkter och se om mornarna kan bli lite enklare 😊
nouw.com/mijapersson
emmishund
emmishund,
Kan vara de SNYGGASTE kläderna jag sett!! Var e dom ifrååååån? <3
nouw.com/emmishund
olssonamanda
olssonamanda,
Vilka mysiga tips! Den med fem komplimanger är ju jättebra!
nouw.com/olssonamanda