HOME OFFICE

Corona, Corona, Corona...

Man undrar ju när skiten ska gå över? Som många andra jobbar även jag hemifrån idag. Vi har inte varit alls många på kontoret denna vecka och beslöt oss imorse för att jobba hemifrån vi andra med. Skönt var väl det, för när jag vaknade imorse öste regnet ner och vinden ven. Jag gick dessutom upp lite extra tidigt för att fixa kaffe och glass på sängen till Anders som fyller år idag <3 Vi har nämligen alltid haft som tradition i vår familj att bli väckt med tårta/glass på sängen när man fyller år. En ultimat start på dagen enligt mig som gillar socker rätt mycket, hehe.


Dagen har som sagt spenderats hemma framför datorn. Tur att man har ett jobb där det finns möjlighet att jobba hemma. Det är verkligen konstiga tider nu, och man undrar när allt ska vända. När allt ska bli bra och folk ska slippa drabbas. Har skett stora förändringar på kort tid, vilket gör mig väldigt ledsen. Både att folk insjuknar och att flera tusen blir varslade på sina jobb. Världen mår verkligen inte bra just nu. Man blir lite tom och det är svårt att förstå att det faktiskt pågår. Svårt att sätta ord på. Snart måste det vända, för såhär kan det ej fortsätta.

Well well... Nu är lunchen över och åter till arbete!

Ta hand om varandra! <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Hoppas du har en fin dag, hemma! <3
nouw.com/hilmak
sottochsalt
sottochsalt,
Men bra att du är hemma iaf <3
nouw.com/sottochsalt
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det är verkligen jättekonstiga tider just nu, det håller jag med om! Inget känns som vanligt alls, men vi får ta hand om varandra nu <3 Skönt att kunna arbeta hemma i alla fall! Ta hand om dig <3
nouw.com/emmaengstrom
Emma Engström,
Kikar in hos dig och hoppas du har en bra fredag! Stor kram <3
nouw.com/emmaengstrom