Fyra fotografer fyra redigeringar

För ett tag sedan var vi fyra fotografer som strålade samman på Instagram och beslöt oss för att var och en ska välja ut en av sina bilder som alla sedan skulle redigera på sitt vis. Det var Amanda som kom med idéen (och alla tyckte var fantastiskt rolig) så sagt och gjort valde jag, @amandaparkkinen , @Linneabroberg och Evelina ut våra bilder och började lägga vår egen touch på de.


Här nedan finns bilderna och som ni ser kan resultatet bli väldigt olika beroende på vem som redigerar bilden och med vilken känsla man vill ha i den. En del gillar aningen mörkare, en del vill ha mycket kontrast och en del vill ha ljusa bilder. Tycker denna lilla challenge har varit otroligt inspirerande och givande då den får en att tänka i nya banor och utmana sin redigering lite extra.

Redigeringen av min egen bild

Linnéa, Evelina, Amanda, Cassandra


Amandas bild

Linnéa, Evelina, Amanda, Cassandra


Evelinas bild

Linnéa, Evelina, Amanda, Cassandra


Linnéas bild

Linnéa, Evelina, Amanda, CassandraVisst är det en rolig idé och ett spännande upplägg? Gilla gärna inlägget om ni skulle vilja se liknande i framtiden! Glöm inte heller att följa de andra grymma fotograferna :)


Ha det bäst och kram på er!

Gillar

Kommentarer

Carolinn
Carolinn,
Vilken rolig challange! Märker också att jag har en egen "redigeringsstil" jämfört med andra så det är roligt när man ställer de brevid varandra som du gör här. 😊 Fina bilder dessutom!
nouw.com/carolinn
landebacks
landebacks,
Så kul inlägg! Och kul att man själv var med på bild haha <3
nouw.com/landebacks
ellinorfriman
ellinorfriman,
Hade du velat ge tips på hur du redigerar dina bilder? Har velat ha den typen av redigering på mina bilder superlänge, men får fortfarande inte riktigt till det. Kram x
nouw.com/ellinorfriman
torres
torres,
Så roligt inlägg, fantastiska bilder!
nouw.com/torres