Friday I’m in love! 

Hallåååå på er! Hur snabbt har inte denna veckan gått? Känns som att det var måndag för bara några timmar sedan och nu är det plötsligt fredag. Så härligt med att solen skiner idag, våren hänger verkligen i luften! <3

Det har varit en hel del att göra på jobbet med att hantera nya kampanjer, kontakta nya profiler samt planera för Nouws alla kanaler osv. Denna vecka har vi även lyckats stänga en hel del kampanjer som vi jobbat på den senaste tiden och känslan när man väl kan stänga dom är så nice! Det sägs ju att tiden går fort när man har kul och denna veckan har verkligen sprungit förbi! Har faktiskt börjat med en ny morgonrutin i veckan också som har gjort mig lite extra pepp på att stiga upp på morgonen. Ni som känner mig vet att jag är en kvällmänniska till 100%, vilket betyder att jag inte är lika pigg på morgonen. Men nu har jag hittat ett rum på Clubhouse som börjar 7:40 varje morgon där man pratar om saker man är taggad på och peppar varandra. Otroligt bra start på dagen med andra ord!

Så har jag äntligen bytt header också! Bilden jag hade tidigare var döpt till ”tillfällig.jpg” och tänkt att bara ha en kort tid tills att jag tog en ny. Istället hade jag den i några månader haha. Fotade några bilder till ett samarbete en kväll för någon vecka sedan och så slog tanken mig att jag nu äntligen kunde byta header wihooo.

Nej nu ska jag ge mig ut på lunchen i det fina vädret för att hämta några paket och få mig en liten promenad. Sen kör vi på med jobb några timmar till innan helg!

Hoppas ni har en fin fredag! Kram på er <3

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh vi har också sol idag, ääääälskar vårkänslorna, så underbart!! ❤️

nouw.com/happym
matildakz
matildakz,

Älskar att våren börjar komma fram! Hoppas du får en bra fredagskväll & helg! <3

nouw.com/matildakz
emmapetersson
emmapetersson,

Så härligt med lite sol igen!

nouw.com/emmapetersson
tildabjorklund
tildabjorklund,

Kul att du använder clubhouse😄Verkligen en rolig app! 💕

nouw.com/tildabjorklund
stylesbyalva
stylesbyalva,

Var också kvällsmänniska tills jag hittade en morgonrutin som får mig att vilja gå upp på morgonen, sååå härligt!!

Älskar headern😍

nouw.com/stylesbyalva
stylesbyalva
stylesbyalva,

Var också en kvällsmänniska tills jag hittade en morgonrutin som jag kan längta till! Såå härligt!!!

Älskar btw headern😍😍

nouw.com/stylesbyalva
Blondina,

Gud vad jag älskar din header! Alltså wow vilken pingla 😘 Jag är en kväll/nattmänniska - än är jag ingen pensionär hahah 😂

blondinas.se