FIRST TIME IN FOREVER

Hallåååå på er! Redan lillördag och att tiden går fort har vi ju konstaterat sen ett tag tillbaka. Livet rullar på som vanligt och köksbordet hemma är fortfarande min kontorsplats. Tror det kan vara nionde veckan jag jobbar hemifrån nu? Galet, men komfortabelt.

Men igår ni! Då gjorde jag något som jag inte gjort på huuur länge som helst. Jag gick på en kompisdejt! Sedan ett bra tag tillbaka har jag och @emmafelsing följt varandra och haft lite kontakt, så vi bestämde oss helt enkelt för att träffas. Och så lyckat det blev! Vi möttes på en fika och hade en väldigt trevlig pratstund. Underbar är hon❤️Hennes hund Luna med, omg så söt! Man saknar ju verkligen att ha en hund i sin närhet (ni hundmänniskor vet)!
Blir så himla peppad av att träffa någon driven som jobbar inom samma branch, så att man kan tjöta lite om det och ge varandra inspiration. Så underbart!

Hoppas ni har en underbar onsdag <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
MEn åh vad roligt att det blev en catchup för er, båda två verkar vara rena guldkorn och SÅ fina!! Och lite vovvemys är ju heller inte så fel :> KRAM
nouw.com/emmaengstrom
emmafelsing
emmafelsing,
Bästaaa! Tack för gårdagen❤️❤️
nouw.com/emmafelsing