ETT KÄRT ÅTERSEENDE

Det var inte igår jag träffade en kompis kan jag säga er! De senaste veckorna har jag i princip nästan bara varit hemma och umgängeskretsen har varit liten. Men i helgen bestämde sig jag och Cornelia för att ses och oj så trevligt vi hade det!
Vi skulle egentligen spenderat en weekend i Stockholm denna helg, men det fick vi tyvärr ställa in. En gemensam favoritartist, Thomas Stenström, skulle spelat där och vi var övertaggade. Men istället för att hänga vid ett kravallstaket hängde vi ute vid havet här i Göteborg. Så mys <3

Efter att ha avnjutit en väldans god sallad på hennes balkong la vi ner snacks, filt och en högtalare i ryggsäcken och begav oss mot klipporna! På väg dit fick jag en chans att rasta min kamera lite, och kolla så bra det blev.
Väl framme lyckades vi hitta en liten håla där det var lä, för även fast det är vår och solen skiner så är det lite kallt i vindarna. Så himla mys att bara sitta och tjöta lite med go musik i bakgrunden, så bra att vi har samma musiksmak med! Som alltid har vi mycket att prata om och det blev även en hel del skratt, vilket gör att tiden går så fort.
Även fast vi tyvärr inte ses allt för ofta uppskattar jag att allt är som vanligt när man väl ses och att det är som att man sågs bara dagen innan. Blir alltid på så bra humör så fort vi ses Cornelia är himla fin hon <3

En himla fin dag med andra ord!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Mysigt har ni ju verkligen haft det och SÅ fina ni är!! Att ha samma musiksmak är dubbel glädje :> KRAM
nouw.com/emmaengstrom