ERNST-FEELING & FULLSPÄCKAD HELG

Ja var ska man börja? Man kan nästa tro att Ernst kommit och knackat på vår dörr, för oj vad vi pysslat om hemma i helgen! Tror det här med att hålla sig hemma till största delen av tiden börjar sätta sina spår, för vi har fått fnatt haha. Började med att vi storrensade i A’s garderob för att få plats med min garderob som vi äntligen flyttat hit. När vi åkte och lämnade alla kläderna på Myrornas hittade jag även den fina vasen ovan som vi tänkt ha lite torkade blommor i. Kommer bli så fint!!
Sen fortsatte vi med att köpa blomlådor till balkongen och då föddes idéen om att vi skulle piffa till balkonggolv + möbler. Sagt och gjort började vi slipa och olja det, och nu ser det nästan ut som nytt! I förbifarten hann vi även med att sätta upp en tavla i köket.

I lördags stod det även grillning på schemat! Så framåt kvällskvisten var det bara till att svida om och bege sig hem till Barre & Malin. Åh vilket väder vi prickade in! Var nog den första gången i år som jag kände att solen värmde även in på kvällen. Så efter att ha gjort små laxknyten (rekommenderar verkligen!) redo för grillen blev det några rundor kubb. Tyvärr förlorade ju mitt lag varje omgång, haha. Inte var väl jag bitter för det, tycker bara det är kul att spela! Blev en väldigt härlig och mysig sommarkväll såhär mitt i maj <3

Gillar

Kommentarer

amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Åh det låter som en väldigt härlig helg!
nouw.com/amandaparkkinen
Emma Engström,
Du får ju gärna komma hem hit och Ernsta dig lite haha! Nej men vad kul att pyssla så liksom, och sen grillning på det är ju underbart!! Åhh kubb som är så roligt också <3 Får gärna bli sommar nu!
nouw.com/emmaengstrom
sofieliden
sofieliden,
Vilken mysig helg 😍
nouw.com/sofieliden
dks
dks,
Så mysigt <3 Ha en bra kveld!
nouw.com/dks