EN SOLIG MÅNDAG

Hallå på er! Åh vilken härlig dag det var igår. Helt ofattbart att vi nu äntligen lämnat vintern bakom oss! Var ofattbara 18 grader här vilket typ är sommar? Började dagen som vanligt med att stiga upp och sätta mig och jobba. Matbordet har blivit mitt nya lilla kontor, medan A sitter vid skrivbordet i sovrummet. Lite mysigt med hemmakontor ändå och att kunna käka lunch tillsammans. Tror det är tredje veckan nu jag jobbar hemifrån, men kan likväl vara andra eller fjärde. Man blir ju lite lost på tiden nu när man i princip bara är hemma.. Längtar så tills vi kan återgå till det normala och börja hitta på saker igen..

Igår eftermiddag fick jag den briljanta idén om att grilla. Sagt och gjort plockade jag fram slitkläder för att rengöra grillen medan A stack och handlade. Så himla mysigt att grannen hund kom fram när vi grillade. Man var ju bra sugen på att låta hen få smaka, men fick bli lite gos istället. Blev så himla mysig måndagskväll och blev återigen påmind om hur fruktansvärt gott grillat smakar. Det får bli mer av den varan framöver!


Kram på er <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Man kan ju inte bli annat än glad av att starta veckan med så bra väder?! MAGISKR! Förstår att det blev en helt underbar kväll :> Kram <3
nouw.com/emmaengstrom