En skymt av solen doft av vår

Snart slut på denna onsdag! Dagen har precis som många andra flugit förbi rätt fort. En liten skillnad från andra dagar dock är att morgonen började med en virtuell frukost med hela teamet. Även fast det är lite skönt att jobba hemifrån saknar man ju sina kollegor ändå <3

Lite kul när man blir påmind om gamla inlägg man postat för något år sedan, och hur vilken annorlunda tid vi lever i nu. För tre år sedan firade vi påsk och morfar nere i Viken, och för två år sedan var jag och såg Timo Räisänen i Partille. Som tur väl är har Timo börjat köra livekonserter på Instagram varje onsdag, så där befann jag mig såklart ikväll och lyssnade.
Apropå musik, så är det idag 18år sedan skivan ovan släpptes! Helt sjukt vad tiden går, då var man bara tre år gammal och nu är man vuxen och allt? Måste varit då mitt musikintresse började och sen dess har musiken gått varm i högtalarna. Fint att jag är uppvuxen med både Kent och Håkan Hellström, men inte började gilla dom förrän tonåren. Det var väl då jag började gå min egen väg musikmässigt och slutade lyssna på det som gick på radion haha :)

Nu är det snart dags att krypa ner, men innan dess en kvällsmacka och BB! Kram på er och sov sött <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Samma med mig och kent 😃 Växte upp med de men gillade de inte förrän vid sena tonåren 😉
nouw.com/sandrabergmanfit
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Haha åh, men fint ändå att man hittade tillbaka till det sen! För de är ju så löjligt bra😍
nouw.com/cassandraharaldsson
idaellis
idaellis,
Du jobbar hemifrå, vad jobbar du då med? 😊
nouw.com/idaellis
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Jobbar här på Nouw som Community Manager🥰
nouw.com/cassandraharaldsson
happyM
happyM,
Åh förstår verkligen att det blir en stor omställning att inte kunna träffa kollegorna. Men mysigt att det går att ses över internet! Kram ❤️
nouw.com/happym
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Verkligen supermysigt 😊 Kram på dig!
nouw.com/cassandraharaldsson
beattriicee
beattriicee,
Förstår verkligen att du saknar dina kollegor, det blir en helt annat sak att jobba med andra människor runt omkring sig! 😍 Kram!
nouw.com/beattriicee