EN OFÖRGLÖMLIG FÖDELSEDAG

Måste bara säga wow. Vilken födelsedag jag hade igår.
Dagen börja med att jag blir väckt med tårta och en egen inspelning av ”Happy Birthday” av A. Det där med tårta på sängen kanske är något de flesta gör som små, men det är en tradition vi som familj alltid värnat vid hehe. Sen fortsatte dagen med jobb som vanligt, unnade mig en god laxsallad till lunch. Inte varje dag man fyller år ju.

Vad jag visste om resten av dagen/kvällen var att A gjort planer och att jag skulle sätta mig på tåget vid 15. Helt plötsligt ringer han mig och ber mig hoppa av på nästa station, vilken var Falkenberg. Väl där hoppar vi in i bilen och jag får inte kolla på GPSen, men så stannar vi vid Falkenberg Strandbaden. Anade verkligen ingenting men det blev en magisk vistelse. Han hade bokat ett supermysigt rum med balkong mot havet, trerätters och entré till spaet. FÖR MYS. Så vi delade en flarra bubbel och gick upp för att käka middag. Vi bestämde även att lämna mobilerna på rummet, så att vi verkligen skulle umgås och inte bli distraherade. Verkligen så bra idé! (Enda nackdelen är att jag inte har så många bilder hehe).

Mitt allt <3

Väl efter middagen fick vi svida om till morgonrockar och badkläder för att röra oss med mot spat. Vi delade en öl, bastade, snackade och badade i de varma poolerna. Snacka om att man var utvilad och trött sen när man gick upp för att sova på rummet.
Vi vaknade upp till sol och fick frukost upp till rummet. Sån dröm! Kunde ligga kvar i sängen och jobba lite fram tills att vi var tvungna att checka ut. Man får ju passa på när man bor så drömmigt! Detta hade A gjort så himla bra och jag kommer leva på denna vistelsen ett tag framöver. Verkligen så perfekt eftermiddag/kväll på alla sätt och vis! Är evigt tacksam <3

  • Resa

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Men gud vilken magiskt födelsedag och grattis i efterskott finis!! ❤️
nouw.com/beattriicee
rebeckarosengren
rebeckarosengren,
Grattis i efterskott finis!!🥂💕
nouw.com/rebeckarosengren
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Åh så mysigt det lät! grattis i efterskott 💕
nouw.com/emellie_larsso
ebbabrage
ebbabrage,
Åh va mysigt!! Grattis i efterskott!! kram 🥰
nouw.com/ebbabrage
PurpleQueen
PurpleQueen,
Kul! Grattis i efterskot! 🥂🥳
nouw.com/purplequeen
santonia
santonia,
Grattis i efterskott! Och så så mysigt du har fått det!
nouw.com/santonia
celineryden
celineryden,

Grattis i efterskott fina du! Gud vad härligt med spa & trerätters, det är verkligen lyx!

nouw.com/celineryden
Amalienowak_
Amalienowak_,

Stort tillykke ♥️

nouw.com/amalienowak_