En lördag i lugnets tecken

Min första tanke när jag vaknade imorse var ”Oj vad ljust det är!”. Lite förvirrat var jag tvungen att kolla klockan innan jag sedan insåg att det var lördag och att jag inte alls hade försovit mig. Jag blundade ögonen igen och sov en stund till innan jag vaknade av mig själv. Det blev en riktig sovmorgon och det var så otroligt skönt att vakna utvilad.

Efter att ha legat kvar och dragit mig i sängen en stund gjorde jag mig i ordning för att åka ner en vända på stan. Btw ser ni mina "Chanel Bags" under ögonen? haha. Mitt mission för idag, att kolla på en sten. Då undrar ni säkert vad det är för någon och om det inte är hur tråkigt som helst men icke. I Slottsskogen finns nämligen en sten som mystiskt kom dit en dag med en platta där det stod ”Spela Shoreline”. Det är fortfarande ett mysterium vem som ställde dit den, men poppare som jag är var jag tvungen att kolla på den. Dock finns inte plattan kvar men man ser fortfarande vad det står.

Nu börjar Mello som jag självklart kollar på. Håller tummarna för att det är några bra ikväll. I vilket fall blir det en lugn myskväll. Ska nog kolla på någon film efteråt, har ni tips på någon bra får ni gärna kommentera!


Kramar till er alla!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer