En liten lista om året som har gått

Hur var ditt 2020?
Tror inte att året 2020 kommer att kvala in på någons topplista över ett av de bästa åren. Men trots att en pandemi har härjat runt och att man har behövt anpassa sitt år efter det så har det blivit ett så bra år som det hade kunnat bli. Tänker att man blivit bättre på att ta vara på tiden och faktiskt uppskatta det lilla. Tar trots allt med mig några fina minnen från året.

Bästa besluten 2020?
Helt klart att byta jobb! I mars i år jobbade jag min första dag här på Nouw och det känns fortfarande så bra! Efter två år som jag jobbade på min förra arbetsplats kände jag behövde en förändring (till något bättre) och så dök tillfället upp! Ett annat bra beslut från i år har varit att vi (jag och Anders) verkligen har lyssnat på Fohm och följt restriktionerna så gott vi bara kunnat.

Vad är du stolt över när du ser tillbaka på året?
Tror egentligen inte något mer extraordinärt än att ha tagit sig igenom en pandemi. Det har absolut varit krävande att inte se något annat än utsikten från fönstret eller lägenhetens vita väggar och att inte umgås med någon annan än sin partner. Men det har bara varit att ta det för vad det har varit och tänka på att vi snart förhoppningsvis återgår till det normala. Lite stolt över att jag bytte jobb är jag ju också såklart!

Största utmaningen?
Helt klart att ställa om hela livet. Vanligtvis går vi på konserter och umgås mycket med kompisar och bekanta. Så att både jobba hemifrån och vara hemma på helgerna har varit lite... trist.

Vilka dagar minns du speciellt?
Åh finns många fina dagar jag tar med mig från i år! Dagen jag fick reda på att jag fick det nya jobbet var ju såklart underbar och jag visste att jag en månad senare skulle börja ett nytt äventyr. Veckan då Corona verkligen bröt ut och påverkade oss, alla dagar på stranden i somras och midsommarfirande på Öland. Jag minns även första dagen jag fick träffa min familj utan att ha träffat dom på ett halvår. En väldigt speciell (och såklart Corona-anpassad) konsert med Veronica Maggio då man fick se konserten från sitt hotellrum. När jag fyllde år och Anders överraskade mig med en natt på Falkenberg Strandbad. Sist men inte minst, dagen vi fick erbjudande om en lägenhet i Gbg och som vi nu flyttar till om sex dagar <3

Lärde du känna några nya personer 2020?
Det gjorde jag! I våras lärde jag bland annat känna min fina vän @emmafelsing och mina nya kollegor❤️ Alla så himla drivna och underbara!

Vad mådde du bra av 2020?
Klyschigt nog att leva i nuet och ta dagen lite som den kommer. Känslan av FOMO och att missa roliga saker har ju i princip uteblivit i år då det inte funnits så mycket att göra. Så att bara vara med sina närmaste och att ro om varandra tror jag har gjort oss gott!

Vad har du sörjt 2020?
Alla planer som fick ställas in. Hade så mycket planerat i år som har ställts in och skjutits upp. Ett stort event med jobbet, Way Out West, Håkan på Ullevi och konserter på Öland.. Självklart rimligt att ställa in och en vacker dag kommer vi att kunna göra alla dom där sakerna igen.

Vem saknade du?
Min kära familj och mina vänner❤️

Vilka lärdomar tar du med dig från 2020?
Att leva mer i nuet, uppskatta de små fina stunderna och inte ta saker för givet.

Vad vill du göra om 2021?
Hänga mer vid havet och ute i skärgården! Där varma sommardagar gör sig som bäst.

Vad vill du förbättra 2021?
Hemmakontoret! Vi vet ju faktiskt inte hur länge till vi kommer att behöva jobba hemifrån. Känner att jag behöver bli bättre på att ta mig ut på promenader på luncherna och hållningen behövs ju absolut jobbas på haha.'


Hoppas ni alla får ett fantastiskt nytt år! Kram på er <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

ellicalundgren
ellicalundgren,
Så rolig lista!! ❤️
nouw.com/ellicalundgren
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
emmafelsing
emmafelsing,
Åh Cassandra! Tacksam för dig❤️
nouw.com/emmafelsing
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Så tacksam för dig❤️
nouw.com/cassandraharaldsson
juliafalten
juliafalten,

Men vad kul att du bytte jobb och verkligen trivs! Du inspirerar mig till att göra samma sak <3

nouw.com/juliafalten
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Åh men jag tycker absolut att du ska göra det om du har möjligheten! Kan ju bara bli bättre❤️
nouw.com/cassandraharaldsson