EN LITEN FREDAGSLISTA

Lista lånad från fina @emmafelsing

Humör idag?
Är på väldigt bra humör idag! Första gången på en eeeevighet jag vaknade hyfsat pigg, snoozade inte ens idag! Det ni! Har förmodligen att göra med att det är albumsläpp idag och som man väntat på det! Är typ samma spänning som man hade som barn innan jultomten kom haha. Gått superbra på jobbet med och så har man en ledig helg framför sig med roliga projekt!

Vad gör du exakt just nu?
Lunchdax! Blir Anders goda köttfärssås med spaghetti, mums!

Dagens planer?
Göra lite småärenden nu på eftermiddagen. Ikväll blir det tacos
(love it), rödvin och premiärlyssning av Håkans nya platta. Kan liksom inte bli en bättre fredagskväll!

Helgens planer?
Imorgon blir det fortsatt fix hemma! Vi håller ju på att fixa med vår balkong, och imorgon ska det snickras ihop en liten soffa till den! Kommer bli så fint när det är klart! Blomlådorna och den nya ljusslingan är på plats så nu behövs bara något att sitta på! Tänk så mysigt att sitta därute i sommar med sina vänner och ett glas rosé i handen medan musiken strömmar i bakgrunden. GOALS! <3
Iom att det ska regna hela helgen ska vi passa på att göra ett litet kreativt projekt tillsammans på söndag. Anders är ju extremt duktig på musik, så han ska skapa musik och jag ska göra något rörligt material till det. Ska bli så kul att få använda sin kreativa ådra lite!

Veckans fundering?
Som de senaste veckorna. När denna skit kommer att vara över och när man kommer att börja leva sitt vanliga liv igen.. Skulle träffat min familj i mars, men som ni förstår gick inte det.. Nu har jag alltså inte träffat dom på fyra månader och ja, man saknar ju dom! Hoppas på att kunna träffa dom på något sätt snart!

Vad gjorde du för ett år sedan?
Denna tiden förra året såg väldigt annorlunda ut. Jag hade fullt upp med att gå på konserter, min syster hade sin bal och man var på utflykter stup i kvarten..

Ha en underbar helg fina ni!❤️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Hoppas att du får en finfin fredag 😊
nouw.com/johannagrahn
sandratheodora
sandratheodora,
Ha en härlig helg!! Är det okej om jag snor listan? Kram <3
nouw.com/sandratheodora
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Detsamma du! Lånade listan men gör du det med🥰
nouw.com/cassandraharaldsson
Emma Engström,
Är verkligen så himla nyfiken på att se hur balkongen ser ut, känns som att den är hur fin som helst när du fixar! 😃 Jag hoppas verkligen att det kommer se betydligt mer annorlunda ut om ett år, på ett bättre sätt <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Åh men gulle du!! Har lagt ut en liten update hur det ser ut nu😘
nouw.com/cassandraharaldsson