En helg på Smögen <3

Som rubriken lyder blev det en helg på Smögen! Anders fyllde ju år i torsdags, och i födelsedagspresent fick han att vi skulle spendera en natt på Smögens Hafsbad. Den lilla underbara ön Smögen råkar vara hans smultronställe och det kändes som en bra idé att besöka den nu innan det kryllar av turister där. Spaweekends är ju något som vi råkar ha fastnat för haha.

Väl framme på Smögen parkerade vi på Smögens Hafvsbad (där vi sen spenderade natten) och gick ner mot torget och de fina husen för att turista lite. Vi kom ju fram vid lunchtid och var båda rätt hungriga, så vi valde att lyxa till det med en räkmacka och lite bubbel! Helgen var ju faktiskt till för att fira Anders och ha det lite extra bra <3

Sen var det dags att checka in och vi bestämde oss för att ta en liten nap innan middagen då vi hade varit uppe tidigt och visste att vi skulle ned på spaet efter middagen. Sagt och gjort sov vi en liten stund, fixade iordning oss och begav oss upp till restaurangen. Jag hade bokat femrätters så det blev en lång middag med en massa goda smaker! Kan bara säga wow vilken meny, vi båda blev så imponerade. Så gulligt med att Anders fick en liten flagga och kan vi prata om utsikten från middagen? Wow på det med!

Mätta och belåtna svidade vi om till morgonrockar och satte på oss tofflorna som vi traskade mot spaet med! Verkligen så gött att sitta utomhus i en varm pool, för att sedan svalka sig i inomhuspoolen innan vi flyttade vidare till bubbelpoolen! Ni kan ju tänka er vilka russinhänder man hade efter ett bra tag i pooler haha.

Så var det morgon igen och efter en riktigt god hotellfrukost begav vi oss ut på ännu en promenad i det underbara vädret. Vi var ju tvungna att gå förbi huset Evert Taube bott i och ta en liten tur ned till hamnen. Sån riktig tur att vi fick sol och blå himmel hela helgen, kändes nästan som vår. Verkligen en magisk helg som vi båda är så tacksamma för och något man gärna skulle göra om snart igen!

Kram på er <3

  • Resa

Gillar

Kommentarer

Blondina
Blondina ,

Låter ju helt fantastiskt och vad mysigt ni hade det 😊 Nästan lite Avis här ju. Kram

nouw.com/blondina
agnesmathilda
agnesmathilda,

Men åhh vad härligt ❤️ Det låter ju verkligen helt underbart!

nouw.com/agnesmathilda
andersbrandin,
En överraskning värd att vänta på! ❤️
Hilma
Hilma,

Men åh så härligt det ser ut! 😃 Hoppas du får en bra fredagskväll <3 KRAM!

nouw.com/hilma
elllensvensson
elllensvensson,

ÄLSKAR Smögen <3


nouw.com/elllensvensson