En helg i musikens tecken

Denna helg alltså. Samtidigt som den rusat förbi känns det även som att den varit rätt lång då jag gjort så mycket. I fredags efter jobbet åkte jag direkt till Liseberg för att möta upp en kompis och kolla på Silvana Imam. Efter att ha hunnit käka max, lite godis och nästan smält bort i den 27-gradiga värmen som stekte på asfalten vi satt på gick hon på och jag säger bara wow. Vilken show och vilken kvinna. Så mycket power och så viktig. Till min lycka gästade även Erik Lundin så jag kunde rappa med i hans klockrena texter.

När konserten var slut rörde jag mig in mot stan för att möta upp en annan kompis och vi dansade hela natten lång. Efter en hamburgare och en kort stund på vagnen vid tretiden var jag hemma och solen hade precis börjat stiga upp. Dansa till gryningen, check på den.

Lördagen började rätt lugn för att sedan på kvällen gå och se ännu två artister lira. Vaknade upp och såg att jag fått ett långt meddelande från en vän jag ej hört av på länge och som gjorde mig extremt glad.

Denna kväll var det Glenn Udéhn och Timo Räisänen som jag såg tillsammans med ett härligt gäng. Även dessa spelningar var sjukt bra. Musik är verkligen en helt annan sak live. Framåt midnatt beslöt vi oss för att gå vidare till en pub för lite chill barhäng, (ingen dans denna kväll haha).

Söndagen blev av lite lugnare karaktär. Jag åkte in en vända till stan och strosade runt i diverse affärer och till slut hittade jag lite nya fina kläder på Zara (som egentligen inte är ”likt” mig att köpa men det var så fint och vårigt). Stay tuned, det kommer bilder.


Hoppas ni haft en superfin helg!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmajerkesten
Emmajerkesten,
låter som en toppen helg 😊
nouw.com/emmajerkesten
Johannna
Johannna,
Men asså ååh😍
nouw.com/johannna
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså WOW!! =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin