En heldag i studion

Phuuu… Efter en lång dag och efter att ha ätit och tagit en dusch har jag nu äntligen satt mig i sängen och tagit kväll (19:46). Egentligen kanske inte dagen blev så mycket längre än vad den känns som, men efter att ha jobbat över en timme tycker jag att man känner en liten skillnad. Men bara en liten och inte alls på ett dåligt sätt. Snarare känns det bra.

Idag har jag nämligen plåtat typ exakt hela arbetsdagen. Det kanske inte låter så ansträngande, men jag kan säga att det känns lite i kroppen efteråt. Jag vet inte hur många tiotals klädesplagg vi plåtat idag, men en sak jag vet jag iallafall. Att det är riktigt roligt. Enda sedan min första kamera har jag drömt om att få jobba som fotograf och tänk att nu har jag kommit så långt att jag faktiskt gör det. Det är en otroligt härlig känsla att få jobba med något som man har ett stort intresse för och att det gått från hobby till yrke. Jag sa till mig själv att 2018 skulle vara året då jag fotar mer, och det har ju redan börjat väldigt bra haha.


Nu däremot ska jag mumsa i mig min proteinbar och kolla lite Netflix. Känns så skönt med fredag imorgon, trots att jag inte har några direkta planer inför helgen. Men tycker ändå att det känns rätt bra att man i två dagar kan göra lite vad man själv vill för att sedan inte ha någon söndagsångest inför en ny arbetsvecka. Får någon sådan kan omöjligt finnas för mig när jag trivs så bra på jobbet som jag gör.


Ha en fin kväll allihopa så maxar vi fredagsfeelingen inför imorgon!

tb sommaren 2014 när jag tog dessa bilderna och inte hade en aning att jag skulle flytta hit...

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

beccasmelodi
beccasmelodi,
Va härligt att du har fått ett sånt drömjobb för just dig!
nouw.com/beccasmelodi
Amanda,

Men gud så roligt jobb!! <3

mandasdiary.devote.se
Johannna
Johannna,

men åh vad härligt med att plåta. Men förstår att det tar på kroppen❤️

nouw.com/johannna
Matildaberlin
Matildaberlin,

Men alltså wow!! Låter sååå kul! Kram fina du <3

nouw.com/matildaberlin
Malin,

Mysiga bilder.

devote.se/malindenise
janielindahl
janielindahl,

Låter som världens drömjobb <3

nouw.com/janielindahl
johnssons
johnssons,

Mysiga bilder<3

nouw.com/johnssons
ineees
ineees,

Åh vilket roligt jobb<3 Jättefin blogg också 😊

nouw.com/ineees
Celine,

Blir lite avis, så drömmigt <33 Haha förstår känslan med att vara helt slut i kroppen efteråt! Fotade ett bröllop i somras och dagen efter hade jag inte ork för att göra någonting hihi!

celinelf.blogg.se
rebeckagustavsson
rebeckagustavsson,

så kul för dig att du gör det du vill och att du kämpat för att ta dig dit, människor med mål tycker jag om!!😁 Har fotat sen jag var 12, men har aldrig gått in så djupgående i fotovärlden, men har faktiskt börjat läsa lite mer om det och köpt en ny kamera. finns sånna otrooliga möjligheter!!😍

nouw.com/rebeckagustavsson
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,

Åh ja, människor som brinner för något är helt underbara att följa! Tycker du gör helt! Kämpa på finis!

nouw.com/cassandraharaldsson