En härlig fredag

Vaknade imorse aningen utvilad och framförallt taggad. Idag var det ju nämligen fredag, och hur bra jag än trivs på jobbet är det aldrig fel med lite helg!
Steg upp, gjorde mig iordning och gick mot bussen som varje morgon, med en underbar spellista i öronen. På jobbet väntade en heldag med redigering, och samtidigt som det är kul att sitta och tuscha bilder är det nästan lite tillfredsställande att få skapa och ta fram den finaste tänkbara bilden. Tiden gick fort som vanligt och många styles senare var det dags att gå för dagen.

När jag väl kommit till Hjalmar Brantningsplatsen visade det sig vara värsta kaoset för att komma in till stan då allt var försenat eller inställt... Efter om och men tog jag mig in till stan för att möta upp ingen mindre än Michael som är på besök i Göteborg! Vi vandrade omkring en stund och pratade om allt möjligt, för att sedan gå upp till Skansen Kronan och kolla ut över stan innan det bar hän mot en biosalong där våra vägar skulle delas. Innan jag åkte hemåt och sa hejdå stötte vi på gänget bakom ”Känn ingen sorg”. Var fint att se dom och påminner mig om att jag måste se den filmen snart igen.

Nu ligger jag i sängen hemma och äter godis och kollar på talang som nog många av er nog också gjort. Vi får se vilka äventyr som väntar i helgen....

Trevlig helg på er!

  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer