EN HÄNDELSERIK HELG

Wow, vilken helg. Så jävla bra den blev och så mycket som vi gjort. Förmodligen därför som den gått så fort med. Men otroligt lyckad blev den. Innan trodde jag att jag skulle vara helt slut efter denna helg, men blev lite tvärtom. Känner mig upprymd och väldigt nöjd med helgen. En söndag då man faktiskt ändå är lite taggad på att den nya veckan ska dra igång.

I fredags jobbade jag min sista dag som fotograf på NA-KD och oj vilken resa det varit. Det var på grund av det jobbet som jag flyttade upp till Göteborg och nu har jag bott här i över två år. Det har varit en unik resa, och jag känner att det är dags att göra något nytt nu. Så som avslutning körde vi en liten AW i fredags och käkade på ett italienskt ställe. Himla trevligt! Sen bar det av mot Pyjamasparty som också var helt förträffligt.

Lördagen inleddes med sovmorgon för att sedan bege sig ner till Nordstan för att lyssna på Kentkören. Fantastiskt duktiga är de, och det blir gåshud nästan varje konsert. Kent ligger mig varmt om hjärtat och är uppvuxen med deras musik. Efter konserten gick vi alla och fikade, för att sedan bege oss hem en snabbis. Självklart ösregnade och blåste det, för att sedan övergå i snöblandat regn. Det blev att fixa till sig inför kvällens galej och få i sig lite mat. Kebabpizza som jag har dille på right now, det är för gott haha. Sen var det att hoppa på bussen mot Partille för en 40års fest. Allt från mat och quiz till danslektion. Riktigt kul idé att bjuda in en danslärare och köra en snabbkurs. Tycker vi var väldigt duktiga faktiskt!

Efter några timmar på festen åkte vi in till Trädgårn för att se min favorit number one, Little Jinder. Hon gick på vid 01 så blev en sen kväll. Så sjukt bra giget var, mycket bättre ljud än på Finlandsbåten och mer inlevelse. Wow är allt jag kan säga, för finns inga ord för att beskriva hur bra hon är. Innan promenaden hemåt blev det en efter-konsert-öl. För gött.

Idag har CHILL stått på schemat. Bara kollat Vasaloppet och tagit det lugnt. Nu blir det spagetti och köttfärssås (MUMS!), en dusch och sen är det nästan dags att krypa till kojs. Blir en väldigt spännande nästa vecka och jag är både taggad och lite nervös över vad som komma skall. Men vet att det kommer bli riktigt grymt.


Hey ho let’s go!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer