En händelserik fredag

Hej hallå mitt i natten!

Antar att ni alla ligger och sover och läser detta först imorgon, så till er får jag säga godmorgon istället! Själv sitter jag i detta nu vid datorn och lyssnar på någon schlagerlista (alltid följt Melodifestivalen och vad är inte bättre än att lyssna på de gamla klassikerna?).

Igår var det fredag och veckans sista arbetsdag (wiho). Denna vecka har vi jobbat på galet bra och vi firade fredag och allt hårt jobb med gemensam sushi- och pizzalunch. Mums. Det var en riktigt härlig stämning på jobbet trots allt, och efter att ha jobbat över ett tag åkte jag med en kollega in till stan. Jag skulle nämligen möta upp en kompis jag inte träffat på länge för att gå på en spelning på Pustervik. Först stannade jag till på Le Croissant för den utsökta sandwichmackan innan jag åkte mot Millencolins spelning som var mycket bättre än jag väntat mig. Ärligt talat så hade jag inte lyssnat på dom innan igår men det var ändå en bra spelning med väldigt trevligt sällskap.

Idag har jag inte haft en lika händelserik dag, utan mest vandrat omkring i ett mulet Göteborg med musik i lurarna (SÅKLART). Inför morgondagens finns det i nuläget inga planer förutom att sova ut. Vi får se vad dagen har att ge helt enkelt!


Kram på er!


#30daysnouwchallenge

  • Vardag
  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer

agnesroos
agnesroos,
åh så mysigt!!
nouw.com/agnesroos