Nine Inspirational 05-2022

För några torsdagar sedan var det äntligen dags för Nine Inspirational igen! Vilket helt enkelt är en konferensdag fylld med massa aktiviteter och team building. Morgonen började på Wine Mechanics där vi varvade vanligt jobb med föreläsningar.

Så blev det sen dags för lunch! Blev en maaagiskt god sallad!

På eftermiddagen var det dags för BÅTSAFARI!! Kan nog ha varit det roligaste på länge! Man fick poäng för olika saker man såg, bla kändis på stan, en cabriolet osv. Vi blev uppdelade i lag och fick alla en varsin båt att ta oss runt i Gbg - både i den lugna ån där Paddan går, men även ut på öppet vatten på älven. Det gick ju minst sagt inte lugnt till på älven... Dagen till ära var det nämligen storm och den lilla båten hoppade på de ändå rätt höga vågorna mellan alla andra stora båtar haha. Älskar ju adrenalin så detta var absolut en aktivitet för mig! Så kul att vi dessutom vann när vi också var så säkra på att vi skulle vinna.

På kvällen var det lägligt nog öppning av Moreno - världens största pizzeria. Måste säga wow vilket trevligt ställe! Medan vi väntade på vårt bord hängde vi på den stora takterassen och ölen var ju inte liten (läs hinkar). Otroligt god pizza och otroligt coolt ställe - och som alltid en otroligt härlig dag med kollegor! På Moreno kommer en förhoppningsvis hänga en del i sommar!

Kraaaam!

Gillar