Drömhelg i Sthlm <3

Förra helgen hade jag och min fina vän Cornelia en underbar helg i Sthlm! Tidigt på fredagsmorgonen möttes vi på stationen, köpte med oss en varsin fralla och hoppade sedan på tåget!

Väl framme möttes vi av... SNÖ!😭 Vi som såg framemot en vårhelg, men som tur var smälte den bort nästan lika snabbt som den kom. Vi lämnade bagaget på centralen och begav oss sedan mot LETT för att käka lunch. Salladen var allt annat än torr, värsta som finns när de är torra men denna var så såsig och god haha. Kan varmt rekommendera!

Medan vi väntade på att klockan skulle bli 15 så att vi kunde checka in tog vi en vända på stan. Blev HELT kär i den rosa fluffen ni ser till vänster, så jag var bara tvungen att köpa den. Längtar så tills jag ska använda den!!

En kort promenad till Kungsholmen där vårt hotell låg och vi checkade in + började göra oss iordning. Självklart spelades det lite Thomas i bakgrunden, hans konsert i Avicii Arena var nämligen anledningen till att vi åkte upp till Sthlm. Så mysigt med en tjejhelg tsm!!

Färdigfixade och taggade begav vi oss till en italiensk restaurang som låg mittemot hotellet. Det snickesnackades och skrattades om vart annat. Nej men kolla bara så fin bästa vän jag har!! Otroligt glad för henne <3

Thomas Thomas Thomas... Svårt att beskriva med ord hur bra det var, men det var verkligen FANTASTISKT. Från första låten när de gjorde en så otroligt mäktig entré till "Nätterna" var det ren och kär magi. Första stora restriktionsfria konserten och första gången vi såg honom live på typ 2,5 år. Galet vad tiden gått snabbt! Kom fram till att vi närmar oss typ 10e Thomas konserten, om det inte faktiskt var det också? Känns ändå stort att vi följt honom typ hela vägen från små scener till utsålt Globen. Aeeej magi var det <3

Lördag och vi tog en lång lång promenad runt typ hela Sthlm haha. Började med att gå i några butiker innan vi begav oss mot Hagaparken. Hade så himla bra snack hela vägen och när magen började kurra begav vi oss in mot stan igen.

... och hallå ser ni vilken go-lunch det blev? Burgarna var så så goda, och även pommesen med cheddar och jalapeno, MUMS! Efter ännu en lång promenad stannade vi till i en godisbutik och begav oss sedan mot hotellet för en chill kväll på rummet.

Söndag och walk-and-talk hela dagen! Vårt första mål var Hammarby Sjöstad där Andrea Hedenstedt och Johanna Johnson hade bloppis. På väg dit gick vi inom ett fik i Gamla Stan och köpte med oss varsin kaffe. Perfekt söndagsaktivitet! Hittade faktiskt en hel del på bloppisen, så kul att kunna fynda lite!
Promenaden fortsatte tillbaka till hotellet där vi hämtade våra väskor och sen begav vi oss mot centralen och hoppade på tåget hem! Himla nöjd efter en så perfekt och härlig helg förra helgen!

Kram på er <3

Gillar