Det som inte bör hända under plåtning…

Bjuder på två bilder från när jag hälsade på Evelina (på bilderna) i Stockholm och vi körde ett litet miniphotoshoot på Saltsjöbanan.

Varje gång vi åkt den har vi nämligen tänkt att det hade varit så nice att ta några bilder där då den är lite gammaldags som kan ge en cool effekt.

Vi hade först varit inne i stan och fotat varandra lite (och jag även Amanda Lundgren), när vi på bussen inser att vi kommer behöva vänta i 30min på att Saltsjöbanan ska gå. Först var vi lite buttra då vi även hade hunnit med en annan location. Men när vi väl ska hoppa in och sitta där och vänta i 30min kommer idéen som från en klar himmel att vi nu äntligen kunde ha det photoshoot vi länge strävat efter.

Som tur väl var vi så tidiga att det endast var någon mer i vår vagn som man lätt kunde gömma och efter några testbilder inser vi två saker. Nr 1. Shit vad varmt det är, så man svettas ihjäl. Som tur väl är syns det ej på bilderna. Nr 2. Den ena kameran börjar få slut på minne och vi får radera några bilder för att ta några fler. Något som inte hade varit särskilt bra om man fotat med någon annan men nu var det bara vi två så vi kunde bara småskratta lite åt det och fortsätta med den andra istället. Tur vi hade två kameror iallafall (och att mitt batteri precis höll haha) och resultatet blev ju bra ändå!


Stort tips till er alla, se till att ha tomma minneskort och laddade batterier! För om du inte har något av det, eller kameran med dig alls kan du aldrig ta drömbilden, right?

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Åh vilken bra idé att fota där, blir ju coolt. Åker med den nästan varje dag, synd jag inte såg er. Då hade jag krävt att få vara med och posera, haha 😉
nouw.com/isabylund
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Tur att ni fick till några bilder ändå för dessa är helt fantastiska! ❤️
nouw.com/amandaparkkinen