Den senaste tiden...

Måndag och regnet slår mot fönstret. Så skönt att bara krypa ner i soffan under ett stort och fluffigt täcke men brinnande värmeljus på vartenda bord. På ett sätt tycker jag att hösten är väldans mysig med alla varma kläder och mys som hör till, men på ett sätt är det den tiden på året jag gillar minst. Allt är så mörkt och trist. Well well man får ju göra det bästa av det helt klart!


På senaste tiden har det hunnits med en hel del. Jag har fikat ett antal gånger, gått på många härliga promenader och gått på fotbollsmatch. Såklart har det även jobbats för fullt och när jag inte gjort det har jag gått på flertalet konserter som Kapten Röd och Hästpojken samt besökt Bokmässan. Har även passat på att gå ut vissa helger, med ett undantag från denna helg då jag faktiskt flyttade! Numera bor jag i Johanneberg i en etta som jag trivs otroligt bra i redan efter två nätter. Fiskbensparkett, balkong och badkar, vad mer kan man önska sig?


Ikväll blir det till att gömma sig från höstrusket nedkrupen i soffan. Har börjat att se om alla Johan Falk igen för kanske… Tionde gången? Var helt besatt i de innan och var det enda jag kollade på, haha. Nu efter att inte ha sett de på något år är det dags igen! Wihoo.


Kram på er <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Uunderbara bilder!! <3
nouw.com/emmaengstrom
anneli,
Det är ju den här tiden man vill fika som mest 😊
littlesleeper.blogg,.se/
Malin - Gratisprinsessan,
Så fina bilder! 😊 Jag älskar Johan Falk med haha. Kan se dem hur många gånger som helst 😉
gratisprinsessan.se
linndossing
linndossing,
Så fina bilder! Johan Falk är verkligen det bääästa, älskar! Kram
nouw.com/linndossing
Jarina,
Åh vilken mysig blogg du har! 😊
jarina.fi
erikssontowa
erikssontowa,
Härliga bilder!
nouw.com/erikssontowa