Den finaste kärlek du kan få...

Du, ja du som läser detta nu. Du som kanske inte har någon partner att älska eller du som inte känner dig älskad. Du glömmer väl inte bort att älska dig själv?


Idag är en dag som många har väldigt blandade känslor om. Vissa älskar den och har en käraste de kan dela den med, medan vissa bara har sig själv. Men det ska jag säga, det är inte så bara. För kärleken till sig själv är det finaste man kan få. Visst är det fint att få kärlek från varandra men kärleken från en själv till en själv är så otroligt mycket starkare. För vem är det tillslut som kommer att finnas kvar när förhållanden tar slut? Jo ingen mindre än du.

Jag tycker att denna dag bör handla om kärlek. Inte kärlek till någon speciell utan till sig själv. Man ska inte behöva känna att man har mindre anledning att fira denna dag för att man inte har en partner att älska. För hur fint är det inte att kunna älska sig själv? Den sortens kärlek är den finaste du kan få och den ska du hålla fast vid. Det må vara svårt att börja älska dig själv, men när du väl gör det kommer du inse att du är the love of your life.


Därför bör man främst fokusera på just det. Skäm bort dig själv hur du än behagar, det är trots allt kärlekens dag! Våga sätta dig i främsta rum. Ge dig en klapp på axeln. Du är unik och oersättlig. Älska dig själv som ingen annan och glöm aldrig bort att du är värdefull.


”Love yourself first, because that’s who you’ll be spending the rest of your life with”


Kram på er alla och ha en fin alla hjärtans dag!

​#30daysnouwchallenge #nouwinfluencer #nouwinspo #allahjärtansdag #älskamigsjälv #kärlek#pepptalk #inspiration

  • Vardag

Gillar

Kommentarer