Back on track

Två dagar har nu gått sedan jag kom hem. Två dagar sedan semester och två dagar sedan jag ej var i Göteborg. Trots att vi flög hem på natten (dvs inte många timmars sömn) och landade kl 8:45 i Köpenhamn var det skönt att komma hem runt lunchtid till Göteborg. Jag fick chans att andas ut och packa upp i lugnan ro istället för att komma hem sent och sen stressa i säng och åka till jobbet. Trots att det bara var en veckas semester så hann jag koppla bort jobbet och riktigt slappna av och vila upp mig. Så det behövdes en eftermiddag att ställa in sig på jobb och tillbaka till rutiner.


Mina planer var att jag skulle blogga även när jag var på semester, men tack vare dålig uppkoppling kom jag knappt in på Nouw. Tänkte det är lika bra att strunta i det då så får ni se bilderna nu i efterhand istället :)

Bilden ovan har en aningen rolig story bakom sig. När vi hoppade ur taxin och satte foten i deras Gamla Stan blev jag direkt förtjust i omgivningen. Det var så himla fina och mysiga gränder. Det första jag gick förbi var ett litet stånd som sålde juicer och kokosnötter. Idéen att köpa en kokosnöt dök direkt upp ur mitt huvud och jag gick fram för att förhandla med försäljaren om hur mycket han skulle ha för en av de fina kokosnötterna som var vid sidan om. Efter att ha lovat att inte dricka ur den (då den inte var drickbar) fick jag ett fint pris och även ett sugrör format som ett hjärta i den. Han skakade lite på huvudet när jag gick, men jag kan ju inte ha varit den första att köpa kokosnöt för en bild, right?


Aja, ha fin vecka allihopa så syns vi snart igen! 


(Glöm inte att följa min blogg genom att trycka på det lilla N:et i sidomenyn för att inte missa roliga inlägg framöver!)

Gillar

Kommentarer

Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Låter som en bra semester!
nouw.com/emellie_larsso