2 Veckor utan IG </3

Godmorgon på er! Torsdag och snart helg igen yay! Känns ju lite som att ens sommar mode har slagit till lite, samtidigt som man har en hel del att beta av på jobbet innan det faktiskt är dags för semester om drygt två veckor. Första gången någonsin som jag har 4 veckors semester en sommar, annars har jag hunnit byta jobb/varit timanställd så att jag inte hunnit tjäna ihop de veckorna. Men i år är det skillnad och i år ska det tas vara på varenda dag! Självklart måste det ju ändå dokumenteras!
… och på tal om att dokumenteras. Idag är det två veckor sedan jag blev ”utslängd” från mig IG, och jag får inte logga in igen. Finns ju verkligen ingen kundtjänst att kontakta om felmeddelandet som jag får upp, och nu har jag väl nått den gränsen att jag iaf får starta ett back-up konto som jag kan ha så länge. Det är ju sommar och jag är taggad på att uppdatera flitigt hehe! Vill ni följa mitt nya tillfälliga klickar ni HÄR!

Hoppas ni alla får en underbar dag <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Vad tråkigt meddin Instagram, hoppas du kan logga in snart! 🥰

nouw.com/evelinajosefines
msahakangas
msahakangas,

Åh njut ordentligt av din 4:a veckors semester, så viktigt att ha några veckor sammanhängande så man faktiskt vilar upp sig! Tråkigt det där med kontot.. hoppas att du får ett flyt i din nya <3

nouw.com/msahakangas
brandebymaddes
brandebymaddes,

Vad störigt att du inte kan komma in på ditt Insta-konto 😟 hoppas det går snart! Du har ett såå fint flöde <3

nouw.com/brandebymaddes
emmapetersson
emmapetersson,

Åh vad härligt med semester, avundsjuk!

nouw.com/emmapetersson